Bonus pravila i uvjeti Senator online casina


PAKET DOBRODOŠLICE


1. Senator online casino novim igračima nudi bonus do 6.000 kn i 200 besplatnih vrtnji na prve četiri uplate.

 

Uplata Bonus na uplatu Besplatne vrtnje
1. 100% do maksimalno 3.000 kn 50
2. 30% do maksimalno 1.000 kn 50
3. 40% do maksimalno 1.000 kn 50
4. 50% do maksimalno 1.000 kn 50

 

 

Vaša uplata Vrijednost besplatnih vrtnji Automati
100-250 kn 20 kn (0,4 kn na ulog) 20 Burning Hot
20 Super Hot
251-500 kn 40 kn (0,8 kn na ulog) 20 Hot Blast
20 Dazzling Hot
501-1000 kn 50 kn (1 kn na ulog) 100 Burning Hot
Dice & Roll
1001-2000 kn 100 kn (2 kn na ulog) 40 Burning Hot
Supreme Hot
2000 kn ili više 200 kn (4 kn na ulog) 100 Super Hot
Great 27

 

2. Ovisno o Vašoj uplati, pri svakom od četiri bonusa možete preuzeti 50 besplatnih vrtnji u vrijednost pojedine vrtnje od 0,4 kn do 4 kn, na EGT igrama 20 Burning Hot, 20 Super Hot, 20 Hot Blast, 20 Dazzling Hot, 100 Burning Hot, Dice & Roll, 40 Burning Hot, Supreme Hot, 100 Super Hot, Great 27.

3. Možete preuzeti svaki bonus dobrodošlice iz paketa dobrodošlice samo jednom, prilikom izvršene prve, druge, treće ili četvrte uplate u Senator Casinu.

4. Ne možete preuzeti bonus dok postoji aktivan bonus koji nije odigran.

5. Minimalna uplata za ostvarenje svakog bonusa iz paketa dobrodošlice iznosi 100 kuna.

6. Ukoliko započnete s igrom s uplaćenim novcem a niste prihvatili bonus, bonus Vam više ne može biti dodijeljen.

7.  Dobici iz besplatnih vrtnji ili značajki povezanih s bonusom koje su inicirane sa bonus sredstvima, ali dovršene nakon što je bonus odigran, izgubljen ili poništen, biti će uklonjeni.

8. Kako biste mogli izvršiti isplatu dobitaka koji su ostvareni pomoću bonusa dobrodošlice i besplatnih vrtnji potrebno je iznos bonusa dobrodošlice odigrati 30 puta.

9. Uvjeti za bonus ispunjavaju se samo na automat igrama u našem online casinu.

10. Svaki od ova četiri bonusa dobrodošlice moguće je preuzeti samo 30 dana nakon registracije. Ako je 30 dana prošlo, molimo Vas da se obratite našoj korisničkoj podršci.

11.  Svi bonusi dodani i neiskorišteni istječu za 90 dana od dodjeljivanja. Svi bonusi koji nisu odigrani, kao i dobici od takvih bonusa koji ne budu odigrani unutar 90 dana od dodjeljivanja bit će automatski poništeni nakon 90 dana.

12. Nakon uplate putem Aircasha, pojavit će Vam se prozorčić za preuzimanje bonusa. Ukoliko se prozorčić ne pojavi, odjavite se te ponovno prijavite u Vaš račun. 

13. Bonus ne može biti dodijeljen ako postoji isplata na čekanju.

14. Primjenjuju se opća pravila.


BONUS NA UPLATU


1. Možete preuzeti različite bonuse vezane za uplatu. Pri tom možete preuzeti bonuse različitih postotaka i maksimalnih iznosa.

2. Bonusu mogu biti pridružene i besplatne vrtnje.

3. Ne možete preuzeti bonus dok postoji aktivan bonus koji nije odigran.

4. Ukoliko uplatite novac i započnete sa igrom, a niste prihvatili bonus, bonus Vam više ne može biti dodijeljen.

5. Uvjete za bonus moguće je ispuniti samo na automat igrama u našem online casinu.

6. Kako biste mogli izvršiti isplatu dobitaka koji su ostvareni pomoću bonusa i besplatnih vrtnji (ako su dio ponude) potrebno je iznos bonusa odigrati 30 puta.

7.  Dobici iz besplatnih vrtnji ili značajki povezanih s bonusom koje su inicirane sa bonus sredstvima, ali dovršene nakon što je bonus odigran, izgubljen ili poništen, biti će uklonjeni.

8. Uvjeti bonusa su ispunjeni ako je bonus odigran ili ako je stanje na računu manje od 7 kn. Ukoliko je stanje na računu veće od 7 kuna, uvjeti bonusa nisu ispunjeni. Molimo Vas da prije nove uplate provjerite je li stanje na Vašem računu manje od 7 kune.

9. Na jednu uplatu možete preuzeti samo jedan bonus.

10. Bonus ne može biti dodijeljen ako postoji isplata na čekanju.

11. Svi bonusi dodani i neiskorišteni istječu za 90 dana od dodjeljivanja. Svi bonusi koji nisu odigrani, kao i dobici od takvih bonusa koji ne budu odigrani unutar 90 dana od dodjeljivanja bit će automatski poništeni nakon 90 dana.

12. Nakon uplate putem Aircasha, pojavit će Vam se prozorčić za preuzimanje bonusa. Ukoliko se prozorčić ne pojavi, odjavite se te ponovno prijavite u Vaš račun. 


BESPLATNE VRTNJE


1. Besplatne vrtnje mogu biti vezane na uplatu, bonus na uplatu ili mogu biti dodjeljene bez uplate, a istječu 30 dana nakon što su dodjeljene.

2. Besplatne vrtnje ne mogu biti dodjeljene ako postoji isplata na čekanju.

3. Besplatne vrtnje na izvršenu uplatu: Besplatne vrtnje mogu biti dodjeljene na račun igrača nakon što izvršite uplatu. Kako biste mogli izvršiti isplatu dobitaka ostvarenih putem besplatnih vrtnji, potrebno je iznos uplate odigrati 2 puta.

4. Bonus na uplatu s besplatnim vrtnjama: Besplatne vrtnje mogu Vam biti dodjeljene na račun nakon što ste izvršili uplatu i preuzeli bonus na uplatu. Kako biste mogli izvršiti isplatu dobitaka ostvarenih putem besplatnih vrtnji, potrebno je iznos bonusa odigrati 30 puta.

5. Besplatne vrtnje bez uplate: maksimalna isplata dobitaka ostvarenih pomoću besplatnih vrtnji bez uplate ograničena je na 1000 kn, a vrijednost besplatnih vrtnji potrebno je odigrati 2 puta.


BONUS BEZ UPLATE


1. Bonus bez uplate se dodjeljuje s vremena na vrijeme određenim igračima sa strane managementa.

2. Maksimalna isplata dobitaka od bonusa ovisi o pojedinom bonusu.

3. Jednom preuzet, bonus bez uplate potrebno je odigrati određen broj puta prije isplate dobitaka, ostvarenih pomoću bonusa.

4. Uvjete za bonus moguće je ispuniti samo na automat igrama u našem online casinu.